Ateroscleroza

Remedii naturale pentru ateroscleroza.

Tinctura Tonic Venos

Tinctura Tonic Venos

Tinctura tonic venos de la Dacia Plant cu continut de frunze de mesteacan, fructe de paducel, isop, frunze anghinare este un bun remediu in tratarea aterosclerozei cu efect tonic venos si cardiac.

Tinctura Normocolesterol

Tinctura Normocolesterol

Un alt remediu natural impotriva aterosclerozei este tinctura normocolesterol de la Dacia Plant cu aloe vera, frunze leurda si anghinare, rostopasca, frunze de mesteacan, rizomi de ghimbir, papadie, brusture, rozmarin si fructe de armurariu.

Tinctura leurda

Tinctura Leurda

Pentru tratarea aterosclerozei si tinctura de leurda este un bun remediu naturist, ce poate fi folosit si pentru tratamentul varicelor, hemorozilor etc.

Tinctura elixir fructe soc

Tinctura elixir fructe soc

Tinctura Elixir din fructe de soc este un remediu natural impotriva aterosclerozei, precum si pentru tratamentul reumatismului, obezitatii. constipatiei si gutei.

Tinctura Anghinare

Tinctura Anghinare

Remediu naturist pentru tratarea aterosclerozei, tinctura de anghinare este recomandata si pentru tratamentul anghinei pectorale, insuficiente renale si hepatice, surmenaj, intoxicatii, avand un efect tonci, heptoprotector, vasodilatator.

Normocolesterol

Normocolesterol

Comprimate Normocolesterol pentru tratament impotriva aterosclerozei, hipercolesterolemiei cu continut de brusture, papadie, ulei coriandru, ghimbir, cicoare, mesteacan, gugul.

Anghinare

Anghinare

Comprimatele de anghinare sunt un alt remediu naturist pentru ateroscleroza, cu efect regenerator asupra celulelor hepatice.

Ceaiul normocolesterol si cel de anghinare, produse de Dacia Plant, sunt de asemenea remedii naturiste pentru tratamentul aterosclerozei.

Ceai Normocolesterol

Ceai Normocolesterol

Ceai Anghinare

Ceai Anghinare

Spune-ti parerea

Urmatorul articol: