Anemie

Remedii naturale pentru anemie.

Tinctura Urzica

Tinctura Urzica

Un remediu naturist pentru ameliorarea anemiei este tinctura de urzica de la Dacia Plant, cu efect antianemic si imunostimulent, datorita substantelor active precum amine, clorofilina, saruri minerale, acizi organici, flavonoide, carotenoide, triterpene pentaciclice, acizi organici, fitosteroli, acizi polifenolcarboxilici, vitamine.

Tinctura Aloe

Tinctura Aloe

O alta tinctura folosita ca remediu naturist pentru tratarea anemiei este si cea de aloe de la Dacia Plant, datorira efectului antioxidant, antibacterian, antiviral, detoxifiant, vitaminizant, imunostimulent si a substantelor active, precum: polipeptide, aloine (A, B), aminoacizi, aloe-emodina, aloerezine (A, B, C), lectine, saponine, vitamine (A, C, E, B1, B2, B6, B12, ), enzime, glicoproteine, saruri minerale (Zn, Cr, Cu, Mg, Fe, Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K), steroli, polizaharide.

Un alt remediu naturist pentru tratamentul anemiei sunt si comprimatele de Spirulina si Urzica de la Fares, datorita combinatiei optime de spirulina si urzica si a complexului de vitamine.

Cu un efect tonic general si imunostimulator, in tratamentul anemiilor este recomandat si Uleiul de catina cu galbenele si sunatoare Fares.

Ceaiul tonic intaritor cu efect revigorant si stimulant, cu continut de muguri foliari de fag, stejar si alun, este un remediu naturist in tratarea anemiilor.

Capsulele vitaminizante cu extract din acerola, macese si catina este un remediu pentru prevenirea anemiilor si a hipovitaminozelor, intrucat creste capacitatea de aparare a organismului.

Tot pentru prevenirea anemiilor, un remediu naturist este recomandat si siropul vitaminizant, datorita extractelor de fructe de catina, fructe de maces, antioxidant (vitamina C), zahar invertit.

Spune-ti parerea

Articol anterior: