Amenoree

Remedii naturale pentru amenoree.

Menstrolin

Menstrolin

Capsulele Menstrolin de la Dacia Plant sunt un remediu naturist pentru amenoree, tratarea durerilor si inflamtiilor aparute la sani, tulburarilor si durerilor menstruale, datorita efectului de stimulare a secretiei de progesteron si inhibare a secretiei de prolactina si a continutului de zmeur, extract de zmeur, extract de dong quai, lemnul lui avram, ulei de lamaie, ulei de roinita.

Tinctura Marar

Tinctura Marar

Tinctura de marar este un bun remediu naturist pentru tratarea amenoreei si a dismenoreei, datorita efectului estrogenic si emenagog (declanseaza ciclul menstrual).

Marar

Marar

Capsulele de marar de la Dacia Plant sunt un remediu naturist pentru tratarea amenoreei, datorita efectului fitoestrogenic si a continutului de marar si lemn dulce.

Lemn dulce

Lemn dulce

Capsulele de la Dacia Plant cu extract concentrat din lemn dulce sunt un emediu pentru tratarea tulburarilor menstruale (dismenorii, amenorii, hipomenorii), cu efect estrogenic si continut de radacina de lemn dulce, extract de lemn dulce.

Branca ursului

Branca ursului

Un alt remediu naturist pentru tratarea amenoreei, menopauzei premature sau a altor afectiuni ale eaparatului genital, sunt si comprimatele Branca Ursului de la Dacia Plant, datorita efectului stimulativ al a activitatii secretoare a glandelor sexuale si al continutului de branca ursului.

Mladite de zmeur

Mladite de zmeur

Un remediu naturist pentru amenoree este si Gemoderivatul din mladite de zmeur, recomandat pentru tratarea tulburarilor menstruale, datorita efectului antispastic (uterin), de reglare si normalizare a hormonilor feminini si a axei hipotalamo-hipofizo-ovariane.

Spune-ti parerea

Articol anterior:

Urmatorul articol: